Liga 1

Viitorul - Sepsi 3-3. Gazdele au condus de trei ori si au fost egalate ultima oara in minutul 90+1

Sursă foto: https://www.facebook.com/viitorulfc

De trei ori a condus-o Viitorul pe Sepsi intr-un meci incheiat pana la urma la egalitate dupa un gol marcat de covasneni in minutele aditionale.

Viitorul a deschis scorul prin Kevin Luckassen in minutul 8. A fost o centrare din stanga pentru Matei, acesta a reluat pe poarta, iar mingea respinsa de portarul Jesus a fost transformata in golul de 1-0.

Sepsi egala scorul dupa doar zece minute prin spaniolul Eder Gonzalez la o gafa monumentala comisa de Andrei Artean, capitanul gazdelor.

Artean a incercat sa iasa cu mingea la picior din propria jumatate, dar s-a vazut incoltit de doi adversari si a pierdut in cele din urma posesia.

Eder Gonzalez a marcat astfel al doilea sau gol in Liga 1, dupa ce runda precedenta punctase in victoria de pe teren propriu cu Astra Giurgiu (4-1).

La ultima faza a primei reprize Viitorul a revenit la conducere prin acelasi Luckassen. Plecat dintr-o pozitie de offside, atacantul olandez l-a invins pe Jesus cu un sut la coltul lung, trecandu-si in cont a noua reusita in CASA Liga 1 sezonul acesta.

Cei de la Sepsi au egalat inca o data la doua minute dupa pauza prin Bogdan Mitrea. Jucatorul lansat in fotbalul mare chiar de Viitorul a transformat o lovitura de la 11 metri provocata de Ciobanu.

In minutul 68 Razvan Gradinaru a fost aproape de gol la debutul pentru Viitorul. Un voleu incercat din interiorul careului care s-a dus peste poarta.

Viitorul a revenit la conducere (3-2) in urma unui penalty obtinut de Gradinaru si transformat de Ciobanu.

Ultimul cuvant l-au avut cei de la Sepsi care au egalat pentru a treia oara in minutul 90+1 prin slovacul Safranko. Acesta a punctat cu o lovitura de cap din sase metri la o centrare venita din flancul stang.

Viitorul ramane in afara locurilor de playoff in clasament dupa aceasta a 9-a remiza a sezonului.

Sepsi se pastreaza intre primele sase echipe.

Caseta tehnica

Viitorul: Cojocaru – Dussaut, Mladen, Dobrosavlevici, Boboc – Matei (Sabala ’82), Artean, Ciobanu (Benzar ’90) – Ely Fernandes, Luckassen, Măţan (Grădinaru ’62). Antrenor: Mircea Rednic

Sepsi: Fernandez – Csiszer (Dumitrescu ’74), Mitrea, Bouhenna, Dimitrov – Bajrovic (Purece ’62), Tincu, Fofana (Markovic ’74), Tamaş (Dumiter ’89) – Gonzalez, Safranko. Antrenor: Leo Grozavu

Cartonaşe galbene: Luckassen ’31, Mladen ’79 / Csiszer ’70, Tincu ’75, Markovic ‘85

Arbitru: Horaţiu Feşnic.



Viitorul - Sepsi 3-3. Gazdele au condus de trei ori si au fost egalate ultima oara in minutul 90+1