Liga 1

Viitorul se distreaza cu Pandurii si ajunge la 6 puncte de Steaua

Sursă foto: facebook.com/AcademiaHagi

Liderul Viitorul Constanta a castigat fara probleme disputa de luni dupa-amiaza cu Pandurii, scor 3-0 (2-0), mult mai clar decat o arata chiar si acest scor sever. Meciul de la Ovidiu a fost live text pe onlinesport.ro

Viitorul s-a instalat cu arme si bagaje inca din debut in jumatatea gorjenilor, o echipa asezata pe doua randuri si venita la Ovidiu cu tema facuta pentru a tine cat mai mult de 0-0.

Gazdele au avut in minutul 19 un gol anulat eronat pe motiv de offside la Chitu, dupa care Pandurii au ratat prima mare ocazie la sutul lui Surugiu respins in extremis de portarul Rimniceanu.

Dupa un penalty refuzat de centralul Comanescu gazdelor la hentul lui Ene, Viitorul a deschis scorul in minutul 30 prin Iancu. Acesta a reluat decisiv o minge intoarsa de Boli cu capul, dupa ce intr-o prima faza Morar sutase in bara.

Comanescu n-a mai ezitat acordarea loviturii de la 11 metri pentru gazde in minutul 36 la un hent comis de Negoita si Chitu a transformat cu un sut excelent plasat in stanga lui Stanca.

In finalul primei reprize fundasul gazdelor Nedelcu a fost aproape de autogol la un corner in minutul 41.

Viitorul s-a jucat cu ocaziile in partea secunda, Iancu si Casap ratand desprinderea pe tabela din pozitii favorabile in minutele 51, respectiv 69.

Coman a inchis tabela cu noua minute inaintea finalului cu un sut la coltul lung din alergare la o pasa oferita de Ganea.



Viitorul se distreaza cu Pandurii si ajunge la 6 puncte de Steaua