Liga 1

Viitorul revine pe locul doi dupa 4-1 cu Sepsi

Sursă foto: https://www.facebook.com/viitorulfc/

Etapa a 17-a din Liga 1 s-a incheiat, luni seara, cu victoria categorica obtinuta de Viitorul pe teren propriu in fata celor de la Sepsi Sf.Gheorghe.

Viitorul a deschis scorul in minutul 4 prin Ghita dupa prima faza de la coltul terenului.

Egalitatea a fost restabilita in minutul 27 dupa un alt corner, portarul Cabuz scapand mingea din maini in fata lui Tincu.

Au urmat doua momente care au dezechilibrat partida, Sepsi incasand doua cartonase rosii in minutele 33 si 35. Tincu si Bouhenna au luat drumul vestiarelor pentru galbene usor incasate.

Profitand de dubla superioritate numerica cei de la Viitorul au facut diferenta in partea secunda.

Louis Munteanu a inscris in minutul 52 cu o deviere din interiorul careului. Apoi, in minutul 79, Rivaldinho a adus linistea la Viitorul.

Cosmin Matei a inchis tabela dintr-o lovitura de la 11 metri, in minutul 86, pe care tot el o obtinuse prin hentul unui adversar.

Viitorul acumuleaza 32 puncte si revine pe locul doi in clasamentul din Liga 1.

Caseta tehnica

Viitorul: Căbuz - Mladen, Artean, Ghiţă, de Nooijer (Filip '68)  - Iacob (Matei '46), Achim, Ciobanu - Houri - Zoua (Munteanu '18), Rivaldinho. Manager tehnic: Gheorghe Hagi.

Sepsi OSK: Niczuly - Stefan, Diakhite, Bouhenna, Kilyen - Vasvari, Tincu, Velev, Gal (Deaconu '63) - Safranko (Konongo '83), Carnat (Adebanjo '40). Antrenor: Leo Grozavu.

Cartonaşe galbene: Mladen '75 / Safranko '6, Gal '10, Tincu '23, '33, Velev '29, Bouhenna '33, '36, Ştefan '89.

Cartonaşe roşii: Tincu '33, Bouhenna '36.

Sebastian Colţescu (arbitru).Viitorul revine pe locul doi dupa 4-1 cu Sepsi