Liga 1

Viitorul obtine trei puncte pe final de meci la Voluntari

Sursă foto: facebook.com/AcademiaHagi

Echipa Viitorul Constanta a castigat meciul cu FC Voluntari din etapa a 16-a, cu 2-1, o partida din etapa a 16-a a Ligii 1 Betano.

Mladen a deschis scorul cu o finalizare spectaculoasa din interiorul careului in urma unei centrari din corner.

Tudorie a egalat in partea secunda, minutul 67, din excelenta pasa oferita de catre Deac in sase metri. O finalizare simpla de antrenament din partea lui Tudorie.

Viitorul a ramas in inferioritate numerica din minutul 73, cand Ghita a primit al doilea cartonas galben si a fost eliminat.

Chiar si asa, fosta campioana a Romaniei a obtinut victoria in inferioritate numerica prin reusita lui Ghita cu capul din minutul 84.

Cu aceasta victorie Viitorul ajunge la 29 de puncte si urca pe locul doi in clasamentul din Liga 1 Betano la patru puncte de liderul CFR Cluj.

Caseta tehnica

FC Voluntari: Vâtcă - Bucurică, Balaur, Armaş, Al. Vlad - Răuţă, Laidouni (G. Deac '15) - Căpăţână, Malfleury (Gadze '62), I. Gheorghe (Ciucur '85) - Al. Tudorie. Antrenor: Cristiano Bergodi;

FC Viitorul: Cojocaru - Duarte Lopes (Ghiţă '58), Luchin, Mladen, De Noojier - Artean, T. Băluţă, Vînă - I. Hagi, Drăguş (Achim '69), Houri (Voduţ '57). Antrenor: Gheorghe Hagi.

Cartonaşe galbene: Mladen '28, Vînă '55, T. Băluţă '72 şi '73

Arbitru: George Rădulescu.



Viitorul obtine trei puncte pe final de meci la Voluntari