Liga 1

Viitorul o zdrobeste pe Dinamo, cu 5-0. Fanii alb-rosilor s-au revoltat si au intrerupt meciul 20 de minute!

Sursă foto: https://fcviitorul.ro

Ultima partida a primei etape din noul sezon de Liga 1 le-a adus fata in fata, la Ovidiu, pe Viitorul si Dinamo, un meci care s-a incheiat cu victoria gazdelor, scor 5-0, si care in minutul 67, dupa golul de 3-0, a fost intrerupt din cauza suporterilor dinamovisti.

Revenit la Viitorul in acest sezon, Iancu a deschis scorul dupa numai 9 minute de la primul fluier al centralului Marcel Birsan.

Acelasi Iancu rata in minutul 17 sansa golului de 2-0 dintr-o pozitie singur cu portarul dinamovist Straton.

Dinamo s-a vazut putin la poarta Viitorului, singura faza notabila a primei reprize apartinandu-i lui Moura cu un sut alaturi in minutul 41.

La trei minute dupa pauza cei de la Viitorul si-au majorat avantajul prin Ganea, dupa care Calcan a facut 3-0, in minutul 67, moment in care mai multi suporteri au rupt gardul peluzei si au patruns pe teren.

Fortele de ordine au intervenit cu intarziere, stewarzii prezenti la meci fiind total depasiti de evenimente.

 "Plecati cu totii, lasati-ne, Dinamo nu este o afacere, scandeaza acestia" si "Sarim, sarim si va macelarim" au scandat ultrasii dinamovisti inainte de a parasi de bunavoie arena.

In cele din urma partida a fost reluata si Viitorul a mai punctat de doua ori, jucatorii lui Dinamo fiind cazuti din toate punctele de vedere.

Iancu si-a trecut in cont dubla in minutul 69, pentru ca Eric sa inscrie cu un sut de la distanta un minut mai tarziu.

Perovic si Montini au avut singurele ocazii ale lui Dinamo in minutele ramase pana la final.

Caseta tehnica

Viitorul: Tordai - Mladen, Ţîru, P. Iacob (Ghiţă '58), De Nooijer - Achim, Artean, Houri - G. Iancu, G. Ganea (Calcan '65), Măţan (Eric '68). Antrenor Gheorghe Hagi;

Dinamo: Straton - Moura, Klimavicius, Bejan, R. Grigore (Sin '46) - Mrzljak (Perovici '61), Răuţă - Sorescu (D. Popa '51), Kevin Bru, R. Moldoveanu - Montini. Antrenor Eugen Neagoe.

Cartonaşe galbene: Artean '74 / Montini '50, Popa '69.

Arbitru: Marcel Bîrsan.



Viitorul o zdrobeste pe Dinamo, cu 5-0. Fanii alb-rosilor s-au revoltat si au intrerupt meciul 20 de minute!