Liga 1

Viitorul o bate pe CFR si strange clasamentul la varf

Sursă foto: https://www.facebook.com/viitorulfc/

Victorie fara drept de apel obtinuta de Viitorul impotriva campioanei CFR Cluj, scor 3-1, duminica seara, intr-un meci din etapa a 12-a in Liga 1.

Asa am trait Viitorul - CFR Cluj

Autogolul lui Peteleu din minutul 27 a deblocat tabela de la Ovidiu si a deschis calea Viitorului spre un succes dintre cele mai categorice.

Pana la pauza Matei a majorat avantajul formatiei lui Gheorghe Hagi cu un sut senzational din afara careului si care a intrat la vinclu.

In minutul 43 olandezul de Nooijer a ratat de putin sansa golului trei pentru Viitorul.

Viitorul avea sa se desprinda la 3-0 in partea secunda, minutul 57, prin Rivaldinho, jucator care s-a demarcat ideal in careu si l-a surprins pe Arlauskis cu o minge printre picioare.

CFR Cluj a redus din diferenta prin Culio din penalty in minutul 77, dupa care Peteleu l-a zdruncinat serios pe Cabuz cu un sut de la distanta.a

Cu o etapa inaintea finalului turului de campionat CFR Cluj si Viitorul se afla la egalitate de puncte in fruntea clasamentului, despartite doar de golaveraj. Craiova e si ea acolo aproape la un punct distanta.

Caseta tehnica

Viitorul: Căbuz - Boboc, Tîru, Mladen, de Nooijer - C. Matei (Filip ’52), Artean, Houri – Iancu (Iacob ’83), Rivaldinho, G. Ganea (Dulca ’55). Antrenor: Gheorghe Hagi.

CFR Cluj: Arlauskis - Peteleu, Cestor, Vinicius, Camora – Hoban (Pereira ’60), Itu (Bordeianu ’46), Culio (Deac ’81) - Păun, Traore, Costache. Antrenor: Dan Petrescu.

Cartonaşe galbene: Boboc ’45, Ţîru ’70, Filip ’75 / Cestor ‘8, Culio ’69.

Arbitri: George Găman.



Viitorul o bate pe CFR si strange clasamentul la varf