Liga 1

Viitorul neaga zvonurile despre fuziunea cu Steaua

Clubul Viitorul Constanta a emis, joi, un comunicat prin care neaga zvonurile lansate pe piata de Dumitru Dragomir, potrivit carora clubul condus de Gheorghe Hagi ar urma sa fuzioneze cu Steaua.

"Informatiile aparute in presa sportiva, preluate de la dl. Dumitru Dragomir, in legatura cu o eventuala fuziune dintre noi si Steaua Bucuresti, sint nereale si reprezinta doar o diversiune a autorului. FC Viitorul are o relatie buna de colaborare cu toate cluburile din Romania, relatie pe care doreste sa o mentina si in viitor, iar obiectivele noastre vizeaza formarea jucatorilor de fotbal si nu fuziuni cu alte cluburi de fotbal din Romania. Il rugam pe aceasta cale pe domnul Dumitru Dragomir sa nu mai transmita opiniei publice, prin intermediul blogului sau, informatii false legate de FC Viitorul sau de conducatorii acestui club", se arata in comunicatul celor de la Viitorul.

Steaua si Viitorul au colaborat in toamna anului trecut atunci cand echipa din Ghencea a folosit mai multi jucatori de la Viitorul in echipa de UEFA Youth League.

De aici si pana la o posibila fuziune, asa cum a lasat sa se inteleaga Dumitru Dragomir, este insa o cale destul de lunga, iar pentru moment o astfel de ipoteza nu poate fi verificata.



Viitorul neaga zvonurile despre fuziunea cu Steaua