Liga 1

Viitorul lui Hagi pierde fara drept de apel cu CSMS Iasi

Returul Ligii 1 a inceput, vineri seara, cu meciul dintre Viitorul si CSMS Iasi, doua echipe aflate in cautarea punctelor vitale pentru ramanerea pe prima scena a fotbalului romanesc.

In pofida numeroaselor achizitii realizate in pauza competitionala, Viitorul s-a inclinat pe terenul propriu de la Chiajna, cu 0-3 (0-2), dupa un meci in care oaspetii au dovedit un pragmatism formidabil.

Viitorul a controlat inceputul meciului aratand o promitatoare pofta de joc, dar cei care au deschis scorul au fost iesenii prin Ciucur.

Acesta a luat o faza pe cont propriu si a inscris cu un sut plasat din interiorul careului, dupa ce pierduse pe traseu nu mai putin de trei adversari.

Finalul primei reprize a fost prelungit cu 7 minute din cauza accidentarii in debut a portarului iesean Grahovac, inlocuit cu italianul Caparco, astfel ca oaspetii au avut timp sa mai inscrie o data.

Plamada a introdus mingea in poarta in urma unui corner la una dintre ultimele actiuni ale partii secunde.

Gheorghe Hagi a mutat ofensiv in debutul partii secunde prin introducerea lui Banel Nicolita, jucator reveni in Liga 1 dupa aventura franceza, si Henrique, atacantul brazilian cu prezente in LIga la Otelul si Targu Mures.

Viitorul s-a chinuit in a ajunge la poarta adversa si pe final a mai incasat un gol de la acelasi Ciucur, de departe omul meciului. Patrundere in careu si sut plasat pe langa Buzbuchi.



Viitorul lui Hagi pierde fara drept de apel cu CSMS Iasi