Liga 1

Viitorul la un meci de titlu dupa 1-0 cu Craiova

Sursă foto: facebook.com/CSUCOfficial

Echipa Viitorul s-a impus, cu 1-0 (0-0), in deplasare la Pitesti contra celor de la CS Universitatea Craiova intr-un meci din penultima etapa a sezonului si revine la conducerea clasamentului inaintea rundei finale.

Cu mai multi tineri fara experienta in primul 11 trimis in teren de Gheorghe Multescu, Craiova a fost victima sigura pentru Viitorul inca din debut.

Deschiderea scorului a ramas doar o chestiune de timp pentru echipa lui Gheorghe Hagi, in conditiile in care tanarul portar craiovean Vlad a fost luat la tinta din toate pozitiile.

Viitorul s-a intrecut in ratari dintre cele mai mari in prima repriza, Tucudean si Ganea in doua randuri ratand incredibil in pozitii ideale de gol.

Ramas singur cu portarul in minutul 33, Chitu a trimis alaturi dintr-o pozitie mai mult decat favorabila.

Craiova a avut o singura faza de poarta in finalul primei reprize, cand Dumitras a trimis mult peste dintr-o lovitura libera.

Vlad s-a opus golului la trei minute dupa pauza la o faza de unu contra unu in fata lui Tucudean, dar n-a mai avut ce face in minutul 51 la sutul lui Coman din interiorul careului.

Trimis in teren inca de la pauza, Ivan a animat jocul ofensiv al Craiovei si a ratat o buna sansa de egalare in minutul 64.

Cea mai mare ocazie a Craiovei a fost insa ratata de Bancu in minutul 65. Lasat singur cu portarul de pasa lui Ivan, Bancu nu l-a putut invinge pe Rimniceanu.

Cu cinci minute inaintea finalului oltenii au avut un gol anulat corect pentru un offside la Jazvic.

Viitorul are doua puncte peste Dinamo inaintea etapei finale si asteapta rezultatul dintre Astra si Steaua de luni seara.

Craiova: Vlad - Dimitrov, Screciu, Dumitraş, Bucurică (Brînzan '21) - Petre, Zlatinski, Gustavo (Măzărache '79) - Jazvici, Popescu (Ivan '46), Bancu. Antrenor: Gheorghe Mulţescu

Viitorul: Râmniceanu - Benzar, Ţîru, Boli, Cr. Ganea (Mladen '73) - Vînă (Morar '61), Roşu, Casap - Chiţu, Ţucudean, Coman (Ciobanu '67). Antrenor: Gheorghe Hagi

Cartonaşe galbene: Petre '69 / Ţîru '26, Vînă '28, Coman '35

Arbitri: Ovidiu Haţegan - Octavian Şovre, Sebastian Gheorghe - Iulian Dima Observatori: Nicolae Grigorescu, Viorel Ilinca



Viitorul la un meci de titlu dupa 1-0 cu Craiova