Liga 1

Viitorul, la a 4-a victorie in ultimele 5 etape

Viitorul a trecut la limita de Gaz Metan Medias, scor 1-0, intr-un meci contand pentru etapa a 25-a a Ligii 1. Singurul gol al partidei a fost reusit de salvadorianul Nelson Bonilla, din pasa lui Florin Tanase.

Banel Nicolita a fost la originea primei mari ocazii a Viitorului. Insistenta in atac a fostului mijlocas al Stelei l-a pus pe salvadorianul Nelson Bonilla (14) in situatia de a rata singur cu portarul Mediasului.

Cu zece minute inainte de pauza, Elton a finalizat dezamagitor din interiorul careului, la o faza fixa executata de Ionut Buzean.

Buzean nu l-a putut pacali pe experimentatul Albut din lovitura libera, in minutul 38. Bonilla a mai dat cu piciorul unei ocazii rarisime, scorul ramanand intact pana la pauza. 

La putin timp dupa reluare, Dragos Nedelcu putea furniza reusita etapei printr-un sut surprinzator de la mare distanta, care a trecut putin peste bara transversala.

Viitorul a insistat in atac, Plesca fiind solicitat intens de Mitrita cu o executie la firul ierbii, la mijlocul reprizei.

Intrarea lui Florin Tanase a adus lumina in jocul Viitorului. Nelson Bonilla a primit o pasa stralucitoare de la Tanase si nu a mai ratat, in minutul 71.

Spre final, Bekoe a trimis defectuos din cativa metri, spulberand sperantele Mediasului pentru cel putin un punct din aceasta deplasare.

Viitorul: Albut - Hodorogea, Tiru, Mamele, Mitrea - Benzar, Nedelcu (Parvulescu 83), Pana (Fl. Tanase 68) - Nicolita, Bonilla, Mitrita (R. Marin 68)

Gaz Metan Medias: Plesca - Cretu, Abrudan, Muth, Buzean - Velazquez - Al. Muntean (Al. Curtean 83), Elton (Bekoe 77), Todea, Llullaku (C. Petre 61) - D. Roman

Arbitru: George Gaman (Craiova)

Cartonase galbene: C. Albut 89/ Muntean 42, Buzean 45+1, Velazquez 57, Llullaku 58, C. Petre 62

Cartonase rosii: -

Stadion: Concordia (Chiajna)

Spectatori: 500



Viitorul, la a 4-a victorie in ultimele 5 etape