Liga 1

Viitorul isi consolideaza primul loc in Liga 1

Sursă foto: https://www.facebook.com/chindiaoficial/

Echipa Viitorul Constanta are parte de un start perfect de sezon si ajunge la a doua victorie consecutiva in noua editie de campionat.

Viitorul s-a impus, vineri seara, in deplasare contra Chindiei Targoviste, scor 1-0 (0-0).

Asa am trait Chindia Targoviste - Viitorul

Unicul gol al meciului disputat la Ploiesti a fost marcat de brazilianul Eric in minutul 54 cu un sut din afara careului.

La 0-0, in prima repriza, cei de la Chindia au ratat o mare ocazie in minutul 9 prin Negut, jucator al carui sut a nimerit bara.

Pana la deschiderea scorului cei de la Viitorul au ratat la randul lor o sansa mare de gol prin Eric, jucator care l-a intins serios pe tanarul portar Aioani dintr-o lovitura libera.

Intrat pe teren in minutul 60, Iancu a aratat o mare pofta de gol si a irosit doua mari ocazii in doar doua minute. Mai intai, la prima atingere de balon, acesta a trimis in bara, pentru ca apoi sa-l evidentieze pe acelasi Aioani.

Chindia putea anula avantajul celor de la Viitorul in minutul 90 la sutul lui Negut care l-a lovit in plin pe Tordai.

Caseta tehnica

Chindia Târgovişte: Aioani - M. Martac, M. Leca, C. Dinu, Neciu (Dumitraşcu ’65) - D. Novac - Neguţ, Bic (Florea ’65), L. Mihai, Neicuţescu (Burlacu ’80) - M. Voduţ. Antrenor: Viorel Moldovan.

FC Viitorul: Tordai - Boboc, Ţîru, V. Ghiţă, B. Kuipers (De Nooijer ’46) - A. Ciobanu, Artean, Tîrcoveanu – Eric (Ammari ’72), G. Ganea (Iancu ’60), A. Calcan. Antrenor: Gheorghe Hagi.

Cartonaşe galbene: Neicuţescu ’43, Novac ’59, Florea ’68, Dinu ’75, Leca’79, Neguţ ‘90+5 / Ţîru ‘4, Kuipers ‘26.Viitorul isi consolideaza primul loc in Liga 1