Liga 1

Viitorul isi consolideaza primul loc dupa victoria cu Dinamo

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Viitorul Constanta, liderul surpriza al Ligii 1 la finalul anului, 2016, s-a impus, sambata seara, in fata lui Dinamo, cu 2-1, chiar pe terenul din Stefan cel Mare. Revedeti aici cele mai importante faze ale meciului.

Dinamo a dominat prima repriza si a intrat meritat in avantaj la cabine dupa reusita lui Nistor din minutul 26. Fostul gorjean si-a trecut astfel in cont primul sau gol in tricoul lui Dinamo la nivelul campionatului.

Pana la reusita lui Nistor gazdele au mai avut un gol anulat in minutul 14 pentru o pozitie afara din joc la Nemec.

Viitorul a aparut la finalizare abia in minutul 33 la sutul lui Vina din afara careului, o minge care i-a dat de lucru lui Branescu.

Acelasi portar dinamovist a respins sase minute mai tarziu mingea trimisa in forta de Iancu.

Echipa lui Gheorghe Hagi a intrat mai bine in joc in partea secunda si, dupa ocazia ratata de Nemec in minutul 61, s-a instalat la carma partidei.

Boli a restabilit egalitatea in minutul 64 cu o reluare din fata portii la o centrare din dreapta, faza fiind precedata de o lovitura libera din afara careului.

Intrat in teren in minutul 56 in locul lui Morar, Coman a facut diferenta in favoarea celor de la Viitorul si in cele din urma a marcat golul victoriei cu un sut spectaculos aproape de vinclu.

Dinamo avea sa incheie meciul in inferioritate numerica dupa ce Dudea a primit al doilea galben in prelungiri.



Viitorul isi consolideaza primul loc dupa victoria cu Dinamo