Liga 1

Viitorul invinge liderul CFR Cluj cu un gol magnific

Sursă foto: facebook.com/AcademiaHagi/

Campioana Viitorul s-a impus, sambata seara, cu 1-0 (1-0), in duelul cu CFR Cluj, liderul la zi in Liga 1 Betano.

Unicul gol al meciului a fost marcat de brazilianul Eric de Oliveira cu o executie superba din lovitura libera in minutul 44.

Un gol care a facut pana la urma diferenta dupa un meci inceput extrem de tacticizat de ambii antrenori, cu prima minge trimisa pe poarta abia in minutul 39 la reluarea lui Vinicius.

Acelasi Vinicius s-a aflat in prim plan cu faultul asupra lui Tucudean faza in urma careia a rezultat golul inscris de Eric.

CFR Cluj a cautat cu disperare egalarea in partea secunda, insa cei de la Viitorul s-au aparat organizat si au raspuns periculos pe contraatac.

Asa s-a intamplat in minutul 57 cand Chitu a trimis primul sut pe poarta din actiune al gazdelor si doar al doilea din meci, dupa cel de la faza golului.

Tucudean a irosit sansa golului de 2-0 in minutul 62 cu un sut peste poarta din 18 metri.

CFR Cluj s-a aruncat in ofensiva in minutele de final si a presat puternic cu mai multe lovituri de la colt, iar Muresan a ratat in minutul 90+3 ultima ocazie cu o lovitura de cap pe langa poarta.

Caseta tehnica

 FC Viitorul: Rîmniceanu - Lopez, Ţîru, Hodorogea, Ganea - Cicâldău, Băluţă, Vînă (Twumasi '73) - Eric, Ţucudean (Ghiţă '81), Chiţu (De Nooijer '70).

CFR Cluj: Arlauskis - Cr. Manea, Vinicius, Mureşan, Camora - Hoban (Nistor '64), Djokovic (Moutinho '54) - Peteleu (Păun '80), C. Deac, Culio - Balde.

Cartonaşe galbene: Vînă '54, Rîmniceanu '90+2 / Deac '9, Vinicius '42, Culio '60, Hoban '61.

Arbitru: Sebastian Colţescu.



Viitorul invinge liderul CFR Cluj cu un gol magnific