Liga 1

Viitorul invinge Iasiul. Ambele echipe merg in playoff

Sursă foto: facebook.com/CSMPolitehnicaIasiOficial

Meci taios la Iasi intre echipa locala CSM Poli si campioana Viitorul, partida castigata de echipa oaspete, cu 1-0, prin golul marcat de Chitu in minutul 14.

In urma acestui rezultat ambele echipe au obtinut calificarea in playoff, Iasiul prinzand in extremis locul sase in urma unui clasament in trei cu Dinamo si FC Botosani la egalitate de puncte, 39 pentru fiecare.

Dinamo a pierdut la Giurgiu cu Astra, scor 2-0, in timp ce Botosaniul se impusese sambata dupa-amiaza in fata celor de la Gaz Metan Medias, cu 1-0.

Cei de la Viitorul au intrat decisi pe terenul din Copou sa rezolve repede ecuatia partidei si Chitu a iesit la rampa cu o executie de atacant veritabil in minutul 14. Demarcare in careu si finalizare fara speranta pentru Rusu.

Portarul gazdelor a facut un meci mare si a blocat in doua randuri la suturile lui Ianis Hagi, in minutele 18 si 59.

Iesenii au cautat egalarea fara succes pana la final, dar chiar si in pofida infrangerii ultimul fluier a adus prima calificare in playoff pentru CSM Poli Iasi, cea mai buna echipa a playout-ului in ultimele doua sezoane.

Caseta tehnica

CSM Poli Iaşi (antrenor Flavius Stoican): Rusu - Bosoi, Frăsinescu, Jagodinskis (Mendes '64), Bădic - Qaka, Cioinac - Platini, Jo Santos (Gavrilă '88), Panţîru - Cisse (Kizito '51). Antrenor: Flavius Stoican.

Viitorul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Cojocaru - Mladen, Ţîru, Hodorogea, De Noiijer (Ciobanu '46) - Cicâldău, Băluţă, Ganea - Vînă, (Dumitrescu '78) I. Hagi (Ghiţă '86), Chiţu. Antrenor: Gheorghe Hagi.

Cartonaşe galbene: Cioinac ’26, Frăsinescu ’37, Bosoi '50, Jo Santos '84, Qaka '84 / De Nooijer ‘45+2, Vînă '52, Hodorogea '56

Arbitru: Ovidiu Haţegan.



Viitorul invinge Iasiul. Ambele echipe merg in playoff