Liga 1

Viitorul invinge Gaz Metan in inferioritate numerica

Victorie mare obtinuta de Viitorul, sambata seara, pe teren propriu in fata celor de la Gaz Metan Medias, cu 2-0 (1-0), intr-un meci din etapa a 5-a din Liga 1 Betano.

Dragus a deschis scorul in minutul 29 cu o super executie din interiorul careului, o foarfeca prin care tanarul atacant al Viitorului a trimis mingea sub transversala.

Acelasi Dragus rata in minutul 45 dubla pe contraatac din pasa lui Matan.

In partea secunda Viitorul a ramas in inferioritate numerica dupa ce Mladen a primit doua galbene in cinci minute, astfel ca din minutul 58 echipa lui Gheorghe Hagi a fost nevoita sa apere fragilul avantaj cu un jucator mai putin pe teren.

Chiar si asa, Viitorul a ramas periculoasa si, dupa ocazia lui Ciobanu din minutul 61, acelasi jucator avea sa marcheze golul care a adus linistea in finalul meciului.

Ciobanu a profitat de iesirea lui Plesca din poarta, l-a depasit pe acesta si a trimis paralel cu linia portii, mingea intrand in cele din urma in plasa ajutata de alunecarea la sacrificiu a lui Cretu.

In finalul meciului oaspetii au avut un gol anulat pentru offside la Fortes si o bara la lovitura de cap trimisa de Caiado.

Viitorul acumuleaza 7 puncte si iese din zona inferioara a clasamentului chiar inaintea duelurilor cu FCSB si CFR Cluj din etapele urmatoare.

Caseta tehnica

Viitorul: Cojocaru - Mladen, Ţîru, Ghiţă, De Nooijer - Ciobanu, T. Băluţă, Vână - I. Hagi (Houri '85), Drăguş (Boboc '70), Măţan (Duarte '58). Antrenor Gheorghe Hagi;

Gaz Metan Mediaş: Pleşca - Creţu, Diallo (Luis Aureilo '63), M. Constantin, Buşu - Cristea, Fofana - Olaru, Chamed (Caiado '79), Ely Fernandes (Romeo '76) - Carlos Fortes. Antrenor Mihai Teja.

Cartonaşe galbene: Băluţă '20, Mladen '52 şi '56 / Creţu '6, Fofana '18, Cristea '65, Luis Aurelio '90;

Cartonaş roşu: Mladen '56.

Adrian Cojocaru a arbitrat la centru.



Viitorul invinge Gaz Metan in inferioritate numerica