Liga 1

Viitorul intoarce spectaculos rezultat si castiga cu CFR Cluj in deplasare

Sursă foto: facebook.com/cfr1907

Condusa cu 1-0 pana aproape de finalul meciului din Gruia, Viitorul a lovit decisiv in ultimele minute si a castigat, cu 2-1, provocand prima infrangere pentru CFR Cluj in acest sezon dupa sapte etape.

Gazdele au ratat deschiderea scorului dupa 17 minute de la startul partidei in urma sutului trimis de Paun in transversala.

In cele din urma golul CFR-ului a venit la zece minute dupa pauza si a fost reusit de Tucudean cu o lovitura de cap din sase metri. O faza dezvoltata in urma unei lovituri de la coltul terenului.

Asa am trait CFR Cluj - Viitorul 1-2

Ocazie ratata de Ianis Hagi in minutul 78, decarul Viitorul reluand peste poarta cu capul o minge centrata de Ciobanu din flancul drept.

Minutul 86 a adus egalarea pe tabela dupa un gol senzational marcat de Vodut. Acesta a recuperat balonul din picioarele lui Muresan si a trimis in poarta de la peste 35 de metri profitand de iesirea portarului Fernandez.

Viitorul a continuat sa preseze si acelasi Muresan il faulta pe Vodut in suprafata de pedeapsa provocand, in minutul 90, lovitura de la 11 metri transformata de Ianis Hagi pentru victoria dobrogenilor.

Caseta tehnica

CFR Cluj: CFR Cluj: Fernandez, Peteleu (Manea ‘57), Vinicius, Mureşan, Camora - Djokovic, Males, Ioniţă (Tambe ’46) – Mailat (Costache ’65), Ţucudean, Păun. Antrenor: Antonio Conceicao.

FC Viitorul: Buzbuchi - Mladen, Ţîru, Luchin, De Nooijer – Achim (Voduţ ’67), Băluţă, Vînă - I. Hagi, Drăguş (Houri ’79), Măţan (Ciobanu ‘56). Antrenor: Gheorghe Hagi.

Cartonaşe galbene: Males ’45 / I. Hagi ‘87.

Arbitru: Ovidiu Haţegan.



Viitorul intoarce spectaculos rezultat si castiga cu CFR Cluj in deplasare