Liga 1

Viitorul i-a dat cu terenul in cap lui Dinamo

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Victorie fara drept de apel obtinuta de Viitorul, sambata seara, in duelul de pe teren propriu cu Dinamo, scor 4-1, in etapa a 17-a din Liga 1 Betano.

Dragus a deschis scorul in minutul 5 cu o minge din interiorul careului, dupa ce Penedo respinsese in bara sutul lui Ianis Hagi.

Dinamo a egalat dupa doar opt minute prin italianul Montini, jucator care a reluat in poarta mingea pasata din stanga de Salomao.

Echilibrul numeric al partidei s-a rupt in minutul 32, cand dinamovistul Olteanu l-a faultat pe Ianis Hagi la centrul terenului si a primit al doilea galben fiind eliminat. Pe primul il luase in minutul 15!

Viitorul a profitat de superioritatea numerica si a inghesuit-o pe Dinamo in propria jumatate, iar Ianis Hagi a readus-o pe fosta campioana in avantaj cu un sut din lovitura libera in minutul 37.

In partea secunda jocul a curs aproape intr-o singura directie, Viitorul marcand de alte doua ori. Achim a facut 3-1 in minutul 76 cu un sut la coltul lung din interiorul careului, pentru ca Ianis Hagi sa-si treaca in cont dubla in minutul 90 dupa o recuperare in jumatatea adversa.

Cei de la Viitorul au beneficiat de un penalty in prelungirile meciului, dar Penedo a aparat lovitura executata de Matan de la punctul cu var.

Caseta tehnica

Viitorul: Cojocaru – Boboc, Mladen (Ciobanu ’68), Ghiţă, De Nooijer – Vl. Achim, Artean, Vînă – I. Hagi, Voduţ (Măţan ’54), Drăguş (Houri ’74). Antrenor: Gheorghe Hagi.

Dinamo: Penedo – Sorescu, D. Ciobotariu, Katsikas, Olteanu – Hanca, Ait Atmane, Cooper (Pesic ’59), Salomao – Popa (R. Grigore ’41), Montini (Neicuţescu ’76). Antrenor: Mircea Rednicş

Cartonaşe galbene: Mladen ’57, Măţan ‘83 / Olteanu ’15, ’32, Cooper ’36, Katsikas ‘86.

Cartonaşe roşu: Olteanu ‘32.

Arbitru: Horaţiu Feşnic.



Viitorul i-a dat cu terenul in cap lui Dinamo