Liga 1

Viitorul - FCSB 2-2. Mircea Rednic pune frana liderului

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial

Echipele Viitorul Constanta si FCSB au terminat la egalitate, scor 2-2, in epilogul etapei a 17-a din CASA Liga 1.

Un meci in care ambele echipe au trecut pe rand la conducere si in care arbitrul Istvan Kovacs a dictat cate o lovitura de la 11 metri pentru fiecare tabara.

FCSB acumuleaza 38 de puncte si mai pastreaza un singur punct avans fata de CFR Cluj in clasament.

In minutul 6 cei de la FCSB au avut prima faza de poarta dupa un corner executat de Olaru. Mingea a ajuns la Cristea in centrul careului, insa acesta a trimis slab pe centrul portii. Interventie sigura din partea lui Cojocaru.

O noua actiune periculoasa a celor de la FCSB in minutul 12 la patrunderea lui Tanase. Finalizarea a lasat de dorit. Un inceput de meci dominat teritorial de oaspeti, cei de la Viitorul nereusind sa iasa din propria jumatate.

Penalty acordat de Istvan Kovacs in minutul 17 la un duel disproportionat intre Cristea si Matan. O decizie cu acoperire regulamentara.

Fostul dinamovist Cosmin Matei a marcat pentru Viitorul din lovitura de la 11 metri. Un gol marcat de Viitorul la primul sut pe poarta.

FCSB a acuzat golul incasat si nu s-a mai vazut in ofensiva pana in minutul 34. Man a cautat poarta cu un sut din afara careului si nu mult a lipsit sa marcheze.

Repriza secunda a inceput cum nu se poate mai bine pentru ros-albastri, Tanase restabilind egalitatea in minutul 55 dintr-o lovitura de la 11 metri obtinuta de Octavian Popescu in duel cu Mladen.

O alta decizie corecta din partea centralului Kovacs in pofida protestelor venit din partea gazde. Boboc s-a si ales cu un galben din aceasta cauza.

Viitorul a avut un gol anulat in minutul 62 pentru un offside la Boboc, jucator care il gasise in fata portii pe Luckassen.

Din minutul 71 FCSB a preluat conducerea in urma autogolului semnat de Dussaut, insa bucurestenii s-au bucurat doar doua minute de avantaj pe tabela.

Ely Fernandes a restabilit egalitatea cu un sut din afara careului usor deviat de Miron.

Caseta tehnica

Viitorul: Cojocaru - Dussaut, Mladen, Dobrosavlevici, Boboc - C. Matei (Babunski '73), Artean, Ciobanu (R. Benzar '79) - Ely Fernandes, Luckassen (Pitu '85), Măţan (G. Ganea '69). Antrenor Mircea Rednic;

FCSB: Vlad - Ovidiu Popescu (Creţu '74), Cristea, Miron, Radunovici - Olaru (Buziuc '46), Şut (Vînă '69), Octavian Popescu (Perianu '69) - Man, Fl. Coman, Fl. Tănase. Antrenor Anton Petrea.

Cartonaşe galbene: Artean '34, Boboc '55, Mladen '59, Cojocaru '90+3 / Buziuc '77.

Arbitri: Istvan Kovacs - Vasile Marinescu şi Valentin Avram - Andrei Antonie.



Viitorul - FCSB 2-2. Mircea Rednic pune frana liderului