Liga 1

Viitorul face instructie cu Sepsi

Sursă foto: https://www.facebook.com/AcademiaHagi/

Primul meci al etapei a 8-a din playoff le-a adus fata in fata pe Viitorul si Sepsi, meci castigat de formatia condusa de Gheorghe Hagi, cu 3-1.

Sepsi Sf.Gheorghe a deschis scorul prin Yasin Hamed la patru minute dupa pauza, acesta profitand de o pozitionare gresita la marcaj a olandezului Kuipers.

Viitorul a anulat dupa doar doua minute avantajul oaspetilor prin reusita lui Andreas Calcan dupa o faza personala.

Acelasi Calcan avea sa marcheze pentru 2-1 in minutul 68 cu o executie de generic. Sut din marginea careului si mingea a scuturat plasa dupa ce a trecut prin vinclu.

Asa am trait Viitorul - Sepsi

Veteranul Eric de Oliveira a securizat victoria pentru Viitorul cu un gol in minutul 73.

Scorul putea fi chiar mai mare daca tanarul Alexi Pitu nu irosea in minutul 84 o lovitura de la 11 metri obtinuta de Rivaldinho.

Viitorul se apropie la trei puncte de Craiova, echipa care intalneste pe FCSB in derby-ul rundei, duminica seara, de la ora 21:00.

Sepsi ramane singura echipa fara victorie in playout, iar etapa viitoare primeste vizita celor de la FCSB.

Caseta tehnica

Viitorul: Tordai - Boboc, Artean, Iacob, Kuipers - Ciobanu, Achim, Casap (Tîrcoveanu ’13) - Eric, Calcan (Pitu ’74), Ganea (Rivaldinho ’73). Antrenor: Gheorghe Hagi;

Sepsi: Fejer - Moura, Viera, Rudol, A. Omar (Ştefan ’70) - Flores, Velev, Karnitski, Vaşvari (Nouvier ’62) - Tandia, Hamed. Antrenor: Marin Barbu.

Arbitru: Marian Barbu



Viitorul face instructie cu Sepsi