Viitorul Constanta

Viitorul s-a reunit pentru a doua parte a sezonului

Sursă foto: https://www.fcviitorul.ro

Vacanta de iarna s-a incheiat pentru Viitorul Constanta, echipa pregatita de Mircea Rednic.

După o singură săptămână de vacanță, FC Viitorul Constanța s-a reunit în această dimineață la Baza Sportivă a Academiei Gheorghe Hagi, anunta site-ul oficial al gruparii de la malul marii.

Alături de cei care au încheiat prima parte a campionatului s-au aflat și câțiva juniori din cadrul Academiei Gheorghe Hagi, dar și doi dintre cei care au evoluat sub formă de împrumut la alte echipe în prima jumătate a sezonului: Gabriel Dănuleasa, Sabin Stănciulescu, Darius Grosu, Gabriel Buta, Alexandru Crivac, Constantin Grameni, Răzvan Tănasă, Luca Andronache, Florian Haită, Paul Șerban și Răzvan Matiș.

După efectuarea vizitei medicale, lotul pregătit de antrenorul Mircea Rednic va efectua în această seară și primul antrenament după reunire.

Despartire de spaniolul Martinez

FC Viitorul Constanța și jucătorul Angel Martinez au ajuns la un acord pentru încetarea pe cale amiabilă a contractului.

Fundașul central spaniol a ajuns la formația dobrogeana în vara acestui an și a evoluat în cinci partide pentru FC Viitorul Constanța (patru în Liga 1 și una în Cupa României).



Viitorul s-a reunit pentru a doua parte a sezonului