Viitorul Constanta

Viitorul paraseste cupele europene pe usa din dos

Sursă foto: facebook.com/AcademiaHagi/

Campioana Romaniei, Viitorul Constanta, a suferit o noua infrangere usturatoare in cupele europene, fiind depasita la toate capitolele de Salzburg, scor 4-0 in returul din Austria. Meciul a fost live text aici.

Doar un miracol mai putea schimba soarta calificarii dupa 3-1 pentru Salzburg in mansa tur, insa Viitorul a parasit competitia dupa un joc extrem de modest.

Un singur sut pe poarta au tras jucatorii pregatiti de Gheorghe Hagi la Salzburg si acela a venit in minutul 79 dintr-o lovitura libera.

Extrem de putin pentru o formatie care, sa ne amintim, n-a fost departe sa o elimine pe APOEL in turul 3 preliminar al Champions League, formatie cipriota care intre timp a ajuns in grupele competitiei.

Seara de cosmar a celor de la Viitorul a inceput devreme, inca din minutul 8, cand Dabbur modifica tabela cu o reluare simpla din sase metri in poarta goala.

Ce a inceput prost a continuat si mai prost pentru campioana Romaniei, Tucudean iesind accidentat la cap dupa 20 de minute.

Gulbrandsen majora avantajul lui Salzburg cu sase minute inaintea pauzei dupa o alta faza care a facut sah mat apararea celor de la Viitorul.

Acelasi Gulbrandsen a obtinut la sapte minute dupa pauza o lovitura de la 11 metri la intrarea lui Hodorogea, iar Berisha a transformat in gol oportunitatea de la punctul cu var.

In minutul 89 Haidara a ridicat scorul la 4-0 dupa o faza incredibila care i-a apartinut in totalitate. Jucatorul intrat in partea secunda a tinut in extremis balonul in teren aproape de coltul terenului, apoi a traversat careul pe diagonala depasind doi aparatori de la Viitorul si a inscris cu o minge din afara suprafetei de pedeapsa, zona centrala.



Viitorul paraseste cupele europene pe usa din dos