Viitorul Constanta

Viitorul invinsa pe teren propriu de Salzburg

Sursă foto: twitter.com/RedBullSalzburg

Echipa Viitorul Constanta n-a reusit sa tina piept puternicei Salzburg si a cedat pe teren propriu, scor 1-3, in mansa tur din playoff-ul Europa League. Meciul a fost live text aici.

Trecusera doar 65 de secunde de la primul fluier al englezului Anthony Taylor cand Boli a pierdut o minge in preajma propriului careu, balonul a ajuns la sud-coreeanul Hwang si acesta il invingea pe Rimniceanu cu un sut aproape de vinclu.

Viitorul a reactionat rapid si dupa doar sase minute echipa lui Gheorghe Hagi reusea egalarea prin Tucudean, jucator care a patruns pe stanga si a finalizat cu sut la coltul lung.

Erorile din aparare au tras-o in jos pe campiona Romaniei si Viitorul avea sa mai incaseze alte doua goluri pana la pauza, dupa ce parea ca isi gasise busola si echilibrase partida.

Wolf a profitat de o noua gafa a lui Boli si, ramas singur cu Rimniceanu, a indeplinit o simpla formalitate in minutul 29.

Trei minute mai tarziu Dabbur a inscris ca la antrenament stabilind scorul final dinaineta pauzei.

Viitorul putea reduce din diferenta imediat dupa pauza prin Chitu lasat singur cu portarul de o pasa a lui Tucudean, numai ca atacantul gazdelor l-a luat la tinta pe portarul Stankovic.

Pe final, in minutul 78, Rimniceanu a limitat proportiile scorului blocand cu o mana mingea lui Wolf.

Ultima ocazie a meciului a apartinut celor de la Viitorul si a fost irosita de Tucudean. Scapat de jocul la offside al oaspetilor, atacantul campioanei a ratat de putin vinclul cu un sut din interiorul careului.

Caseta tehnica

FC Viitorul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Rîmniceanu - Boli, Ţîru (Hodorogea '46), M. Constantin, Ganea - Lopez, Mladen, Vînă - Chiţu (Eric '72), Ţucudean, Cicâldău (Coman '50).

FC Salzburg (antrenor Marco Rose): Stankovic - Lainer, Miranda, Caleta-Car, Ulmer - Rzatkowski (Haidara '70), Wolf (Minamino '81), Samassekou, Berisha - Hwang (Gulbrandsen '74), Dabbur.

Cartonaşe galbene: Lopez '25, Mladen '34, Eric '90+3 / Miranda '55.



Viitorul invinsa pe teren propriu de Salzburg