Viitorul Constanta

Viitorul fara trei oameni de baza in cantonamentul din Slovenia

Sursă foto: fcviitorul.ro

Campioana Viitorul a plecat, vineri, in al doilea cantonament de pregatire din pauza competitionala, insa in lotul pregatit de Gheorghe Hagi nu se regasesc trei dintre jucatorii care au dus greul la castigarea titlului din Liga 1.

Dragos Nedelcu si-a facut bagajele pentru a trece la Steaua, cele doua cluburi fiind deja intelese pentru 1.5 milioane de euro. Au mai ramas de pus la punct doar detaliile referitoare la salariul jucatorului.

Dorit si el de Steaua pentru 2 milioane de euro, Florinel Coman se mai afla in atentia celor de la Benfica Lisabona si discutiile continua cu lusitanii.

Titular in echipa nationala, fundasul Romario Benzar are o oferta din prima liga italiana si sunt sanse mari sa se desparta de Viitorul in perioada urmatoare.

Lotul care efectuează cantonamentul din Slovenia este format din urmatorii jucatori:

Victor Rîmniceanu, Alexandru Buzbuchi, Arpad Tordai - portari;

Andrei Dumitraș, Sorin Rădoi, Bogdan Țîru, Robert Hodorogea, Marius Constantin, Kevin Boli, Virgil Ghiță, Cristian Ganea, Dan Panait, Neluț Roșu, Dani Lopez, Sebastian Mladen, Paul Iacob, Doru Dumitrescu, Carlo Casap, Ionuț Vînă, Aurelian Chițu, Florin Purece, George Țucudean, Vlad Morar, Alexandru Stoica, Ovidiu Herea, Alexandru Cicâldău, Alexandru Mățan - jucători de câmp.

FC Viitorul va susține în Slovenia patru meciuri de verificare, după cum urmează:

26 iunie: FC Vitorul - NK Celje (Slovenia, locul 5)
29 iunie*: FC Viitorul - Dinamo Tbilisi (Georgia, locul 1)
2 iulie: FC Viitorul - FK Krasnodar (Rusia, locul 4)
5 iulie: FC Viitorul - CSKA Moscova (Rusia, locul 2)



Viitorul fara trei oameni de baza in cantonamentul din Slovenia