Viitorul Constanta

Viitorul, eliminata in prelungiri de APOEL

Sursă foto: twitter.com/apoelgroup

Retur de cosmar pentru Viitorul Constanta impotriva echipei cipriote APOEL Nicosia, care s-a impus cu 4-0 dupa prelungiri.

La adapostul victoriei la limita din tur, scor 1-0, Viitorul a inceput curajos meciul din Insula Afroditei si a tinut-o la respect pe APOEL cu un fotbal super ofensiv in prima repriza.

Coman a ratat deschiderea scorului dupa numai trei minute, cand a sutat in bara o minge recuperata de campionii Romaniei dupa o degajare gresita a portarului advers.

A doua mare ratare pentru Viitorul a venit in minutul 7. Mingea a fost centrata in careu dintr-o lovitura libera si Tiru reia peste poarta dintr-o pozitie dificila.

Coman ajungea din nou in pozitie de finalizare, in minutul 19, unu la unu cu un adversar, dar a intarziat sutul si in cele din urma a fost blocat.

Prima mara ocazie la poarta Viitorului s-a produs in minutul 28 la reluarea lui De Camargo. Portarul Rimniceanu a scos mingea in corner cu o mana.

Ocazie pentru Viitorul in minutul 34 la sutul lui Nedelcu de la peste 25 metri. Respinge portarul Waterman pana in picioarele lui Coman, insa acesta este prins prea in fata si pierde un tempo pana se intoarce cu fata l apoarta.

Partea secunda a inceput cu o mare ocazie pentru gazde si fabuloasa parada lui Rimniceanu la mingea sutata de Anoleftis la coltul scurt in minutul 49.

Deschiderea scorului a venit in urma unei faze fixe de la coltul terenului. Tiru l-a scapat din marcaj pe Carlao si acesta a reluat decisiv cu capul la coltul lung.

Viitorul a reactionat imediat si Tiru a ratat incredibil cu capul din centrarea lui Ganea. Un gol care ar fi schimbat soarta calificarii.

Rimniceanu a facut minuni in poarta Viitorului blocand suturile lui Ebecilio (min.64) si Wander (min.71), astfel ca meciul se indrepta vertiginos spre prelungiri.

Herea si Chitu au creat ultima ocazie din timpul regulamentar la o faza de contraatac, insa atacantul Viitorului a ratat intalnirea cu mingea centrata in fata portii.

Inceputul prelungirilor au fost de cosmar pentru echipa lui Gheorghe Hagi, care a primit doua goluri in doua minute.

Mai intai Merkis a inscris pentru 2-0 cu un sut din interiorul careului in urma unui corner, jucatorii de la Viitorul ratand in trei randuri degajarea balonului.

De Camargo a facut apoi 3-0 cu o lovitura de cap la bara a doua si Viitorul s-a prabusit complet.

In minutul 97 Eric a ratat pe contraatac golul care ar fi reaprins sperantele constantenilor, iar Efrem a stabilit scorul final la ultima faza a primei reprize de prelungiri cu un sut din interiorul careului.

Viitorul continua aventura europeana si va juca o dubla mansa de baraj pentru calificarea in grupele Europa League.



Viitorul, eliminata in prelungiri de APOEL