Viitorul Constanta

Viitorul abordeaza fara sase titulari meciul de Cupa cu Hermannstadt

Sursă foto: https://fcviitorul.ro

Gheorghe Hagi se afla in fata unei finale cu FC Botosani pentru obtinerea biletelor in playoff si din acest motiv tehnicianul Viitorului a decis sa menajeze sase jucatori de baza la meciul cu Hermannstadt din sferturile Cupei Romaniei.

“Abordam partida cu jucatorii care au mai putine minute, dar au fost si titulari in unele partide. Cupa ramane un obiectiv si asta nu inseamna ca tratam superficial sau ca nu ne dorim sa ne calificam”, a declarat Hagi intr-o conferinta de presa.

Tehnicianul formatiei constantene i-a lasat la Ovidiu pe Ianis Hagi, Dragus, Mladen, Tiru, Baluta si Vana pentru a se pregati separat in vederea meciului de sambata seara cu FC Botosani din ultima etapa a sezonului regular.

Hermannstadt si Viitorul se intalnesc, marti seara, cu incepere de la ora 20:00, in primul sfert de finala al Cupei Romaniei.

Horatiu Fesnic a fost delegat sa arbitreze meciul la centru, fiind asistat la cele doua margini de Octavian Sovre si Alexandru Cerei.Viitorul abordeaza fara sase titulari meciul de Cupa cu Hermannstadt