Viitorul Constanta

Ruben de la Barrera are tot sprijinul lui Gheorghe Hagi

Sursă foto: https://www.facebook.com/viitorulfc/

Viitorul a ajuns pe ultimul loc in CASA Liga 1 dupa trei etape disputate din noul sezon, insa postul tanarului antrenor spaniol Ruben de la Barrera nu pare amenintat.

Gheorghe Hagi a privit din tribuna oficiala partida pierduta de Viitorul cu Craiova in epilogul etapei a 3-a, scor 1-4, fiind vizibil nemultumit de jocul favoritilor.

Chiar si asa, pentru moment postul lui Ruben de la Barrera nu pare amenintat.

Ilie Dumitrescu a dezvaluit intr-o emisiune televizata la Digisport ca a avut o discutie cu Gheorghe Hagi in pauza competitionala pricinuita de meciurile echipei nationale.

Fostul capitan al primei reprezentative i-a vorbit lui Ilie Dumitrescu, printre altele, si despre relatia cu Ruben de la Barrera.

“Are toata sustinerea lui Gica Hagi. Mi-a spus ca se vede o singura data pe saptamana cu antrenorul pentru a discuta chestii generale.

“Ruben de la Barrera are tot confortul si se bucura de toata increderea. Pe undeva e si normal. Are nevoie de ceva timp pentru a-si implementa ideile”, a spus Ilie Dumitrescu.

Un punct a obtinut Viitorul in primele trei etape si este lanterna rosie in clasamentul din Liga 1.Ruben de la Barrera are tot sprijinul lui Gheorghe Hagi