Viitorul Constanta

Rivaldinho a facut pe traducatorul in romana pentru tatal sau Rivaldo

Sursă foto: https://instagram.com/andreeaojg

Moment special la Ovidiu, sambata seara, cu marele Rivaldo prezent in tribuna oficiala a stadionului pentru a-l vedea la lucru pe fiul sau, Rivaldinho.

Acesta a marcat golul victoriei pentru Viitorul in partida cu Craiova (2-1), iar la final a facut pe traducatorul pentru fostul castigator al Balonului de Aur.

“Am facut un meci bun. Nu am inceput prea bine, dar am revenit si suntem fericiti. Noi vrem sa terminam pe locul trei si cat mai sus”, a spus Rivaldinho.

“Eu vreau sa marchez in toate meciurile, chiar daca el este aici sau nu. Sunt fericit ca am dat gol cu el aici”, a adaugat atacantul de la Viitorul.

Adus in iarna de la Levski Sofia, Rivaldinho spune ca niciunde pana acum nu s-a simtit mai bine asa cum se simte la Viitorul lui Hagi.

“Sunt foarte fericit aici, nu m-am simtit niciodata ca aici. Invat multe cu Mister si cu staff-ul lui”, a concluzionat tanarul atacant.

Apoi i-a venit randul lui Rivaldo sa spuna cateva cuvinte despre cele vazute la Academia lui Gheorghe Hagi, misiunea de traducator apartinandu-i lui Rivaldinho.

“A fost un gol de jucator de clasa. Un gol foarte frumos”, a spus Rivaldo despre reusita de exceptie a lui Ianis Hagi.

“E foarte frumos ce a facut Hagi aici si lumea trebuie sa stie ce este aici”, a adaugat fostul mare atacant brazilian despre proiectul Academiei de la Ovidiu.



Rivaldinho a facut pe traducatorul in romana pentru tatal sau Rivaldo