Viitorul Constanta

Razvan Marin a semnat cu Standard Liege

Sursă foto: twitter.com/standard_RSCL

Mijlocasul Razvan Marin s-a despartit de Viitorul Constanta, liderul din Liga 1, si a semnat, vineri, cu Standard Liege, una dintre echipele de traditie ale Belgiei.

Marin a efectuat vizita medicala si a semnat contractul cu gruparea belgiana unde va purta tricoul cu numarul 18. Cei de la Standard Liege nu au oferit detalii despre durata contractului sau suma exacta de transfer. 

"Cluburile FC Viitorul și Standard Liege au oficializat transferul lui Răzvan Marin. După șase ani și jumătate petrecuți în Academia Hagi și la FC Viitorul, Răzvan Marin a devenit definitiv jucătorul formației belgiene. Academia Hagi și FC Viitorul îi mulțumesc lui Răzvan Marin pentru colaborare și îi urează în continuare mult succes în carieră", se arata in comunicatul de pe site-ul Academiei.

La randul sau, tanarul international roman si-a exprimat speranta ca Standard Liege este alegerea potrivita pentru acest moment al carierei sale si ca va reusi sa se adapteze in prima liga belgiana.

Marin ii va avea ca adversari pe Alexandru Chipciu si Nicolae Stanciu de la Anderlecht Bruxelles, fostii jucatori ai Stelei.



Razvan Marin a semnat cu Standard Liege