Viitorul Constanta

Razboi total declansat de Hagi: “Vreti sa ma scoateti din fotbal”

Sursă foto: fcviitorul.ro

Gheorghe Hagi a rabufnit dupa meciul pierdut cu FCSB si a avut o reactie vehementa dupa ce l-a propus pe Dragus la nationala.

“E greu sa joci din minutul 5 cu un om in minus. Steaua e o echipa tehnica, competitiva, pregatisem meciul intr-un alt fel. Acolo s-a rupt totul si pentru noi a fost dificil. Asta e fotbalul. I-am spus lui Ghita ca a fost titular si acum trebuie sa stea la coada”, a spus Hagi dupa meci.

“Adversarul e bun, stie fotbal, a jucat fotbal. Bravo lor. Va las pe voi sa vorbiti despre fotbalul romanesc. Voi ziaristii aveti interesul vostru sa ma certati cu toti. Eu o sa-mi vad aici sa vad ce mai pot face pentru ca iubesc fotbal si dupa aceea va las pe voi sa analizati, sa spuneti ce doriti. Daca spun ceva, e interpretat numai intr-un mod negativ. Atat de departe ati ajuns, sa-mi inventati atacuri. Vrei sa ma scoateti din fotbal, incercati, dar nu o sa mai vorbesc despre fotbal. Vin la televizor sa vorbesc doar despre cat a fost scorul si atat. E o particica a Romaniei care nu ma vrea aici. Asta e!", a reactionat Hagi.

Acesta s-a declarat impotriva naturalizarii de jucatori straini la echipa nationala si l-a propus pe jucatorul sau Denis Dragus.

Hagi s-a aratat deranjat de anumite titluri aparute in peisajul media romanesc dupa exprimarea opiniei pe tema naturalizarii de straini la prima reprezentativa.



Razboi total declansat de Hagi: “Vreti sa ma scoateti din fotbal”