Viitorul Constanta

Ianis Hagi: “Tata e un idol pentru mine”

Tanarul jucator Ianis Hagi de la Viitorul a declarat ca tatal sau, marele Gheorghe Hagi, este un idol pentru el si cariera lui pe care o are in fata.

"Un cadou nu i-am facut pentru ca sunt in cantonament, dar a avut grija mama de cadou. Ii urez multa sanatate alaturi de cei dragi, si sa-si urmeze obiectivul pe care il are de cand era mic. Cand eram mic nu stiam ce inseamna Hagi in Romania sau Turcia, am realizat mai tarziu”, a spus Ianis Hagi.

“Acum imi dau seama cat de mult a muncit pentru a ajunge la un nivel foarte mare. A fost intre primii patru fotbalisti ai lumii si e destul de greu sa ajungi acolo. E ca orice alt antrenor, nu face diferenta pe teren. E doar antrenorul meu, trebuie sa-l ascult pentru ca vrea sa scoata suta la suta din noi. Poate de aceea este agresiv uneori. Nu simt neaparat o presiune din cauza numelui. Dar el este un idol pentru mine, a avut o cariera fabuloasa si sper sa-i urmez pasii", a completat Ianis Hagi.

Tanarul jucator aflat deja in atentia marilor cluburi din Europa a debutat in Liga 1 in partida Viitorul-FC Botosani din ultima etapa a turului de campionat.



Ianis Hagi: “Tata e un idol pentru mine”