Viitorul Constanta

Ianis Hagi, fascinat de Rivaldo: “O legenda!”. Brazilianul i-a impresionat pe pustii Viitorului la antrenament

Sursă foto: instagram.com/rivaldooficial

Rivaldo a venit special in Romania pentru a-si vedea fiul, pe Rivaldinho, in meciul Viitorul - Craiova din playoff, iar inaintea partidei a intrat la antrenamentul echipei lui Gheorghe Hagi.

“A intrat primele 20 de minute la antrenament si cred ca ne uitam numai la el. A fost incredibil. Abia cand s-a asezat pe banca am inceput si noi sa ne antrenam. Suntem fericiti ca il avem langa noi si il mai asteptam. Se pare ca ne poarta noroc”, a spus Ianis Hagi, unul dintre marcatorii meciului cu Craiova (2-1). Celalalt a fost Rivaldinho, fiul lui Rivaldo.

“Ne doream victoria, pentru ca stiam ca ne putem apropia de Craiova. Jucam acasa si suntem intr-o forma buna. Nu mai avem trac, presiune si jucam fotbal numai din placere. Am dominat meciul, am avut ocazii, am avut superioritate la mijlocul terenului”, a mai spus Ianis Hagi.

Viitorul s-a apropiat la un punct de podium in Liga 1 Betano dupa 2-1 cu Craiova.Ianis Hagi, fascinat de Rivaldo: “O legenda!”. Brazilianul i-a impresionat pe pustii Viitorului la antrenament