Viitorul Constanta

Ianis Hagi a facut spectacol contra rusilor de la Rubin Kazan

Sursă foto: fcviitorul.ro

Viitorul a disputat, joi, un nou amical in cantonamentul din Antalya, iar Ianis Hagi a fost remarcatul partidei.

Decarul si capitanul formatiei constantene a marcat in minutul 46 printr-o executie spectaculoasa golul de 1-1. Ianis l-a invins pe portarul advers cu un lob din coltul careului.

Rubim Kazan, echipa de pe locul sase in Rusia, deschisese scorul prin Davitashvili in minutul 43.

Acelasi Ianis Hagi a obtinut apoi, in minutul 58, o lovitura de la 11 metri pe care insa tot el a irosit-o cu usurinta spre nemultumirea lui Gheorghe Hagi.

Ionut Vina a adus-o pe Viitorul in avantaj, in minutul 62, dar dupa doar 120 de secunde Rubin Kazan reusea egalarea.

Cu 20 de minute inaintea finalului Ianis Hagi a fost eliminat pentru un al doilea galben, dar antrenorul formatiei ruse a ingaduit ca cei de la Viitorul sa trimita in teren un alt jucator pentru a se juca 11 la 11 pana la final.

FC Viitorul - Rubin Kazan 2-2 (0-1)

Viitorul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Buzbuchi - Țîru, Mladen, Kuipers - Ciobanu, Houri, Casap, De Nooijer - Vînă, Drăguș, I. Hagi. Au mai intrat: Boboc, Iacob, Achim, Voduț, Artean, Pitu, Tîrcoveanu, Leca.

Rubin Lazan (antrenor Kurban Berdyev): Obukhov - Tsallagov, Uremovic, Ustinov, - Panteleev, Mogilevets - Davitashvili, Sagitov, Akbashev. Au mai intrat: Baburin - Granat, Shekari, Kambolov, Bayramyan, Bashkirov, Goldobin.

Programul partidelor amicale în continuare:
- la 14 ianuarie 2019: FC Viitorul - Ferencvaros 2-1 (Voduț și Pitu)
- la 17 ianuarie 2019, FC Viitorul - Rubin Kazan (Rusia) 2-2 (I. Hagi și Vînă)
- la 17 ianuarie 2019, ora 17.00 (ora locala 18): FC Viitorul - Aalen (Germania), la Sueno Belek.Ianis Hagi a facut spectacol contra rusilor de la Rubin Kazan