Viitorul Constanta

Hagi zambeste la final de an: "Echipa capata personalitate, avem rezultate"

Gheorghe Hagi incheie anul 2016 pe primul loc in Liga 1 si are toate motivele din lume sa zambeasca pentru momentul. Viitorul joaca cel mai bun fotbal din campionat, proiectul este unul sanatos, nu exista pericolul insolventei si instalatia de incalzire a terenului merge fara oprire de la inceputul iernii.

"Suntem pe primul loc, nu suntem campioni. Am crescut de la meci la meci, echipa a capatat personalitate, avem continuitate in rezultate, jucam bine. Azi am inceput cu o greseala, dar am luptat, am jucat si fotbal pe o vreme rece", a declarat Hagi la Digi Sport dupa meciul castigat cu FC Botosani, scor 3-1.

Siguri de playoff

"Ideea mea era sa ramanem in prima liga. Cu punctele luate astazi suntem sus, probabil suntem in playoff, si acest lucru ne da liniste in iarna sa gandim o echipa competitiva pentru ca la anul sa jucam un fotbal foarte bun", a mai spus Hagi.

"Partea buna e ca in spate am crescut campioni, am progresat si eu cred ca nu suntem inca la maxim. Crestem, avem jucatori care sunt campioni, si echipa mare ajunge la nivelul academiei", a adaugat acesta.

Nu pleaca nimeni in tara

"Trebuie sa renovam contractele la majoritatea jucatorilor pentru ca sunt ai nostri, au muncit si au facut foarte bine. Trebuie sa fim puternici, nu sa ne slabim. Daca va fi ceva de afara, in tara nu cred. Jucatorul a inceput si termina cu noi", a concluzionat Hagi cu privire la posibilitatea cedarii unor jucatori din lotul sau.



Hagi zambeste la final de an: "Echipa capata personalitate, avem rezultate"