Viitorul Constanta

Hagi transfera doi jucatori in Italia

Asa cum a obisnuit in ultima perioada, Academia lui Gheorghe Hagi exporta fotbalisti pe banda rulanta, iar la finalul meciului cu Rapid din etapa a 2-a alti doi jucatori s-au despartit de Viitorul Constanta.

Este vorba de fundasul Mihai Balasa (24 meciuri si un gol in Liga 1) si atacantul Ionut Vana (2 meciuri in Liga 1) care vor ajunge pentru un an sub forma de imprumut la echipa de tineret a celor de la AS Roma.

Insusi Gheorghe Hagi a confirmat mutarile la finalul meciului cu Rapid, fara insa a anunta oficial destinatia celor doi jucatori.

"Obiectivul nostru este sa formeze si sa dea jucatori. Academia a inceput sa produca si sunt bucuros ca ne cunosc si cei de afara. Balasa si Vana sunt doi jucatori care vrem sa creasca si vrem sa capete o experienta buna intr-un campionat bun. Au stat cu noi cinci ani si cred ca era de ajuns. Vor merge acolo un an ca imprumut iar cei de acolo au drept de cumparare. Nu pot spune numele echipei pentru ca cei de acolo trebuie sa anunte oficial", a spus Gheorghe Hagi la Digi Sport.

Viitorul Constanta l-a mai transferat in pauza competitionala pe atacantul Aurelian Chitu la Valenciennes in prima liga franceza, iar in iarna l-a cedat pe Gabriel Iancu la Steaua, acesta devenind intre timp unul dintre jucatorii importanti din lotul campioanei.

Balasa si Vana au 18 ani iar Hagi ii vede in viitor componenti de baza la echipa nationala a Romaniei.



Hagi transfera doi jucatori in Italia