Viitorul Constanta

Hagi se teme de confruntarea cu Concordia lui Dorinel

Gheorghe Hagi a vorbit, vineri, intr-o conferinta de presa despre partida de campionat pe care Viitorul o va sustine contra Concordiei Chiajna, echipa pregatita de Dorinel Munteanu, fostul sau coleg din Generatia de Aur.

“Intalnim o echipa care are un antrenor cu experienta foarte mare de a castiga, de a fi invingator, un antrenor care a adus disciplina, organizare si rezultate foarte bune. Stim ca va fi foarte greu sa marcam. Concordia e o echipa care primeste putine goluri. Cred ca ne asteapta un meci foarte greu”, considera Gheorghe Hagi.

Tehnicianul Viitorului mai considera ca disputa din Cupa Romaniei nu trebuie luata drept reper in perspectiva partidei din campionat.

“Am marcat din faza fixa, apoi au venit eliminarile si meciul s-a rupt. Chiar daca am castigat cu 3-0, au existat anumite circumstante”, considera Hagi.

Acesta a refuzat sa comenteze selectionarea in premiera a lui Ianis Hagi, fiul sau, la prima reprezentativa a Romaniei.

“Nu vreau sa discut de jucatorii de la echipa nationala. Ar fi o greseala din partea mea”, s-a rezumat la a spune Hagi.

La partida cu Serbia din Liga Natiunilor Hagi senior a aparut dupa foarte mult timp in tribuna alaturi de tricolori.Hagi se teme de confruntarea cu Concordia lui Dorinel