Viitorul Constanta

Hagi rabufneste la adresa Fiorentinei: "L-au ascuns pe Ianis pentru ca era roman"

Sursă foto: fcviitorul.ro

Dupa meciul castigat la ultima faza de Viitorul cu Botosani, scor 2-1, in penultima etapa a sezonului regulat, Gheorghe Hagi si-a varsat nervii la conferinta de presa pe oficialii Fiorentinei, care l-au tratat cu dispret pe Ianis Hagi, fiul sau.

"M-au mintit in fata pe mine si pe Ianis. Un antrenor mare a spus ca Ianis poate fi comparat cu Totti, apoi l-au amendat ca a declarat ca e dezamagit ca nu joaca. Directorul sportiv face si desface tot la Fiorentina. E mai rau decat in Romania pe vremea generalilor, cand jucam la Steaua", a spus Hagi.

"I-ati dat reject lui Ianis. Nu l-ati bagat pentru ca e roman. Era roman si trebuia sa-l ascundeti. Nu mai poti sa-l ascunzi acum, ca de aia l-am cumparat, sa poata iesi din nou pe piata. Toti din Firenze voiau sa-l vada pe Ianis. Pantaleo, te salut din Romania, dar ai pierdut un mare jucator", a mai spus Hagi.

Ianis a marcat golul de 1-1 in meciul cu Botosani dupa o actiune personala spectaculoasa finalizata cu un stang la coltul scurt din afara careului.

Capitanul Viitorului a mai avut un sut in transversala si o alta mare ocazie direct din corner, ambele in repriza secunda. Ianis a pasat decisiv la golul victoriei marcat de Ciobanu in prelungiri.

Acesta mai marcase si din lovitura de la 11 metri in deplasare cu Juventus.



Hagi rabufneste la adresa Fiorentinei: "L-au ascuns pe Ianis pentru ca era roman"