Viitorul Constanta

Hagi prinde indrazneala: “Ii bat pe Guardiola si Conte”

Sursă foto: twitter.com/diario24horas

Campion in Liga 1 cu Viitorul, Gheorghe Hagi a prins indrazneala si viseaza sa se lupte cu cei mai mari antrenori ai Europei la ora actuala.

“Sunt la nivelul lui Guardiola si Conte, si o sa-i bat si pe ei. Nu e departe acel moment. Pana acum am incercat sa fiu modest, dar spun realitatea”, a spus Hagi in Gazeta Sporturilor.

Tehnicianul si patronul de la Viitorul spune ca nu are nimic de demonstrat in Romania si ca adevaratele examene vor fi cele din Europa.

Prima experienta europeana pentru Viitorul a fost mai degraba un dus rece, formatia constanteana fiind maturata in vara lui 2016 de belgienii de la Gent, cu 5-0 in mansa tur, urmat de un 0-0 la Ovidiu.

Gigi Becali a reactionat la spusele lui Hagi si i-a dat acestuia replica in stilul caracteristic.

“Hagi ii poate bate pe Guardiola si Conta la o faza unu contra unu, pentru ca el a fost mai mare jucator decat ceilalti, dar asa cu Viitorul niciodata. Nimeni din Romania nu se poate pune deocamdata cu ei”, a spus Becali la postul sport.ro

Viitorul va juca in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor pe ruta campioanelor.Hagi prinde indrazneala: “Ii bat pe Guardiola si Conte”