Viitorul Constanta

Hagi: "Nimeni nu ne ia in seama, presiunea e la altii"

Viitorul Constanta este pe val dupa 3-2 pe teren propriu cu Astra Giurgiu, rezultat prin care echipa lui Gheorghe Hagi a egalat-o la puncte pe Steaua, formatie cu un joc mai putin disputat.

Gheorghe Hagi, patronul si antrenorul celor de la Viitorul, spune ca echipa sa nu are nicio presiune in lupta pentru titlu si joaca un fotbal de placere.

"Toată lumea face scenarii despre cine ia campionatul. Văd că noi nu suntem importanţi, nu suntem luaţi în seamă. Noi nu avem această presiune, ceilalţi să-şi facă calcule. Jucăm un fotbal de plăcere", a spus Hagi dupa meci.

"Să câştigi contra campioanei de anul trecut două meciuri în play-off e ceva extraordinar. Am muncit pentru asta, echipa a crescut, ne-am consolidat. E fericire mare. Jucătorii sunt obosiţi, fericiţi, merită sa fie", a mai spus Hagi.

"N-avem nicio presiune, ceilalţi au presiune ca au investit foarte mult si îşi doresc să câştige acest campionat cu ce au ei mai bun. Noi încercăm să jucăm un fotbal frumos. Cred că în seara asta am făcut un pas important sper locul doi. Vom vedea dacă suntem capabili să ajungem si pe primul loc", a completat Hagi la conferinta de presa.

Viitorul si Steaua au cate 38 de puncte fiecare, cu mentiunea ca Steaua are un meci mai putin disputat, derby-ul cu Dinamo de luni seara, 20:30.



Hagi: "Nimeni nu ne ia in seama, presiunea e la altii"