Viitorul Constanta

Viitorul isi cauta viiitorul: Hagi, increzator inaintea disputei cu Salzburg

Sursă foto: fcviitorul.ro

Viitorul isi cauta viitorul in Europa. In pofida startului de sezon modest din Liga 1 cu o singura victorie in sase meciuri, Gheorghe Hagi ramane optimist in privinta intalnirii cu Salzburg din playoff-ul Europa League.

“Suntem doua echipe campioane, tinere, care investesc in tineri, care joaca un fotbal ofensiv, doua echipe care incearca intotdeauna sa castige. Aceste lucruri ma fac sa cred ca o sa iasa o dubla interesanta si speram ca noi sa iesim castigatori”, a spus Hagi intr-o conferinta de presa.

“Am incredere in echipa. Am avut luna cu meciuri din trei in trei zile. Lucrurile se pare ca sunt bune, i-am vazut pe baieti cu entuziasm, motivati si abia asteapta sa jucam meciul. Sper sa ne ridicam la inaltimea meciului, cu mentalitate buna, cu incredere si curaj. Nu avem nimic de pierdut”, a adaugat Hagi.

Antrenorul campioanei Viitorul mai crede ca o eventuala calificare in grupele Europa League ar fi o performanta la fel de rasunatoare precum castigarea campionatului sezonul precedent.

Hagi mai crede ca singurul dezavantaj al dublei cu Salzburg este ca mansa secunda va fi disputata pe terenul adversarei.



Viitorul isi cauta viiitorul: Hagi, increzator inaintea disputei cu Salzburg