Viitorul Constanta

Hagi inaintea meciului cu Steaua: "In ultimele cinci meciuri i-am dominat de i-am rupt"

Viitorul a invins-o o singura data pe Steaua in cele unsprezece meciuri disputate pana acum in Liga 1, insa Gheorghe Hagi spune ca asetapta un rezultat pozitiv la partida programata duminica seara pe Arena Nationala de la ora 20:30 in etapa a 15-a.

“Un meci in care trebuie sa ne autodepasim, sa dam totul, sa ne batem, sa ne respectam principiile noastre. E o mare provocare si sper sa o facem foarte bine. Stim ca Steaua e o echipa foarte buna. Stie sa atace pozitional, stie sa atace cu atacuri rapide. Este echipa de pe primul loc, dar si noi suntem buni, avem o perioada foarte buna si suntem puternici. Sper sa venim cu un rezultat de la Bucuresti”, a spus Hagi la o conferinta de presa.

“Nu conteaza cine lipseste chiar daca e vorba de suspendarea lui Benzar. Dani Lopez are o problema la genunchiul drept, in rest ceilalti sunt valizi Avem un lot bun si am incredere in ceilalti jucatori. Oricare intra trebuie sa dea maxim si sa facem mai bine ca ei. Veti vedea o echipa care se va bate de la egal la egal cu ei. Mergem sa ne batem de la egal la egal cu ei”, a adaugat Hagi.

Patronul si antrenorul celor de la Viitorul mai crede ca formatia sa a dominat-o pe Steaua in ultimele cinci dispute directe, toate pierdute de gruparea dobrogeana.

“Ultimele cinci meciuri cu Steaua le-am pierdut jucand mai bine ca ei. Stiu ca am pierdut in teren jucand mult mai bine. Am fost singura echipa din Romania care a dominat-o pe Steaua, o echipa care stie sa speculeze jocul. Noi suntem o echipa mica in formare. Asa de mici cum eram i-am dominat de i-am rupt pe Steaua, dar am pierdut. Noi insa am jucat fotbal”, a adaugat Hagi.



Hagi inaintea meciului cu Steaua: "In ultimele cinci meciuri i-am dominat de i-am rupt"