Viitorul Constanta

Hagi ii da replica lui Becali: "Un om mare stie sa piarda"

Sursă foto: twitter.com

Gheorghe Hagi a comentat finalul electrizant de sezon in Liga 1 si titlul obtinut in ultimul meci al campionatului.

"E un moment special, incredibil pe care nu-l credeam cand am inceput campionatul. Suntem echipa cea mai ofensiva din campionat. Suntem cea mai tanara echipa campioana din Europa. Ne-am obligat foarte mult de acum incolo. Trebuie sa crestem in toate pentru a deveni si mai buni, daca putem", a declarat Hagi dupa meciul din ultima etapa cu CFR Cluj castigat de Viitorul, cu 1-0.

"Cinci ani am iesit campioni la juniori si acum suntem campioni la echipa mare. Nimic nu e intamplator in viata. Fiecare are o menire in viata si mi-am dorit aceasta Academie la Constanta. Sunt fericit ca de aici am plecat, iar Constanta merita sa aiba o campioana. Am investit in tineri si sunt fericit ca am facut ce trebuie", a adaugat Hagi.

Mesaj pentru Becali

"Daca si la asta s-au gandit...Cineva care e mare trebuie sa stie sa piarda. Imi vine sa rad, dar daca s-a ajuns si la asta imi vine sa rad. Noi am castigat campionatul pentru ca n-am avut presiune. Am avut sansa si cu Steaua, si in seara asta puteau sa ne dea 2-0. Uleiul iese intotdeauna la suprafata", a comentat Hagi cu privire la contestatia pe care Gigi Becali vrea sa o faca la TAS.



Hagi ii da replica lui Becali: "Un om mare stie sa piarda"