Viitorul Constanta

Hagi, dezgustat de Becali

Clubul Viitorul a emis, vineri, un comunicat de presa in care isi exprima dezamagirea fata de atitudinea celor de la Steaua, in special a patronului Gigi Becali, dupa incheierea playoff-ului.

"În rândul oamenilor care ne-au felicitat și care ne consideră campioni se numară și actualii și foștii jucători ai echipei FCSB, conducătorii acestui club, dar și cei mai mulți dintre suporterii steliști. Singurul care nu ne-a felicitat și care nu poate să accepte succesul nostru este domnul Becali. Pe această cale îi transmitem domnului Becali că un campionat se câștigă pe terenul de fotbal, prin muncă și nu cu bani, așa cum se înțelege din atitudinea și din afirmațiile sale de genul "…să vedem cine va câștiga la sfârșit ….eu sunt cu banii …Gică e cu tehnicul (adică cu munca)"!!!!!!!!!", scriu cei de la Viitorul in comunicat.

"Încheiem prin a menționa că dl. Gheorghe Hagi nu s-a certat cu domnul Becali, însă este dezgustat și profund dezamăgit de atitutidea acestuia și de modul în care încearcă să câștige un campionat. Suntem surprinși și dezamăgiți de faptul că un club ca FCSB, care se consideră atât de mare, nu știe să piardă și, totodată, să accepte succesul nostru obținut pe merite sportive", se incheie comunicatul celor de la Viitorul.



Hagi, dezgustat de Becali