Viitorul Constanta

Hagi, dezamagit de Brandan. Schimbat dupa un penalty provocat, jucatorul a plecat de la stadion la pauza

Gheorghe Hagi, antrenorul echipei Viitorul, s-a prezentat cu capul in pamant la conferinta de presa, fiind extrem de dezamagit pentru infrangerea cu Steaua. Regele l-a aratat cu degetul pe Pablo Brandan, jucatorul care a comis penalty-ul din care Steaua a deschis scorul.

“Stiam ca intalnim o echipa foarte buna, ca incep foarte bine meciul, cu un pressing agresiv. Am inceput meciul foarte bine, am avut doua-trei ocazii incredibile, dar a venit acea greseala a lui Brandan, un cadou foarte mare adversarului, un penalty. Nu-mi explic cum a ajuns din fundas stanga ajunge in partea dreapta. Meciul s-a rupt in primele 20 de minute. E greu sa accept acest lucru, pentru ca este o greseala foarte mare. I-am comunicat-o si trebuie sa vedem ce vom face”, a declarat Hagi la conferinta de presa.
 
“Echipa nu cred ca e pregatita de meciurile mari, cu presiune. Am clacat si sezonul trecut in playoff. Ne gandim si vom da mai mult prioritate tinerilor. Nu e un complex...pur si simplu cu echipele mari. E o echipa tanara, mie imi place sa joc fotbal, am iesit la joc si astazi”, a mai spus Hagi.
 
Patronul celor de la Viitorul a mai spus ca nu se gandeste sa renunte la Brandan si ca acesta are in continuare contract cu gruparea constanteana.
 
“Va juca cel care are randament mai bun. Brandan a avut un randament foarte slab. E problema lui daca a plecat la pauza. Eu i-am comunicat decizia mea in fata echipei, pentru ca e inexplicabil sa faci penalty ca pozitionare. El trebuia sa fie in stanga si faza l-a gasit in dreapta. Eu sunt un tip serios caruia ii place sa castige", a mai spus Hagi.Hagi, dezamagit de Brandan. Schimbat dupa un penalty provocat, jucatorul a plecat de la stadion la pauza