Viitorul Constanta

Hagi avertizeaza Steaua: "E greu sa mai cumpere de la noi"

Dupa infrangerea suferita duminica seara in fata Stelei pe Arena Nationala in etapa a 15-a din Liga 1, Gheorghe Hagi a spus ca nu vrea sa mai cedeze jucatori in Romania.

“E greu ca Steaua sa mai ia jucatori de la noi. Vreau sa dau jucatori numai in afara tarii. Cred ca acum e greu ca un jucator de la mine sa mai ajunga la o echipa din Romania. Steaua e singurul club care are buget sa cumpere jucatori. E un club puternic, care are bani de achizitii”, a spus Hagi la conferinta de presa de dupa meciul cu Steaua.
 
“Imi place sa castig, iar jucatorii mei trebuie sa fie ca mine. Sper ca intr-o zi sa am o echipa frumoasa care sa castige, sa aiba ritm si intensitate. In repriza a doua am avut ritm si intensitate, presand Steaua. Eu zic ca am facut un meci bun, lasand la o parte greseli inexplicabile. Asta e, mergem inainte”, a mai spus Hagi.
 
Acesta a incercat sa explice seria negativa de rezultate pe care Viitorul o are in fata Stelei.
 
“O echipa nu sta in trei jucatori, ci din 11. O echipa trebuie sa aiba personalitate. Am vrut sa fac lucruri mari si sezonul trecut. Noi vom da prioritate si jucatorilor tineri, incercam un mix intre jucatori cu experienta si cei tineri. Probabil ca sunt lucruri care ne lipsesc si mai avem de invatat. Suntem un club normal, mic, care vinde jucatori. Nu suntem un club mare. Noi producem, vindem si la un moment ne slabim si iar o luam de la capat. E o munca pe care ne-am asumat-o. Abia ne-am format si cred ca drumul e bun. Cu Steaua numai ghinionul...luati ultimele 6-7 meciuri. Daca ai o suta de mii de ocazii si le ratezi de la un metru sau doi metri”, mai crede Hagi.



Hagi avertizeaza Steaua: "E greu sa mai cumpere de la noi"