Viitorul Constanta

Hagi anunta obiectivele pentru noul sezon si trage semnalul la nationala

Pe termen scurt avem o provocare foarte mare, aceea de a intra in grupele Champions League. Pe plan intern obiectivul pe termen lung, pe tot anul, este intrarea in playoff.

Va fi un campionat la fel de atractiv, va fi mult mai interesant. Au revenit antrenori, vor reveni si jucatori. Vom vedea cine va castiga.

Echipa nationala

“Polonia a fost mult mai puternica, ne-a atacat si a venit acel rezultat. Sansele echipele s-au micsorat sau nu mai exista sanse. Ne pare rau. Cred ca Romania poate mai mult, dar nu vreau sa comentez. Nu e un moment bun in care traim din toate punctele de vedere, dar vom vedea”, a spus Hagi.

“Nu vreau sa vorbesc despre echipa nationala, nu ma pricep, nu e problema mea. Suntem intr-o situatie care nu ne face placere, nu e buna. Trebuie sa reflectam foarte mult si sa gasim calea corecta, justa pentru a reusi un proiect de performanta. Nu e doar echipa mare, ci sunt toate loturile nationale care nu au rezultate bune”.

"E singurul proiect pentru care m-as inhama vreodata sa incep sa muncesc", a completat Hagi.Hagi anunta obiectivele pentru noul sezon si trage semnalul la nationala