Viitorul Constanta

Hagi acuza arbitrajul de la Giurgiu: “Sunt mici detalii care cateodata fac multe”

Sursă foto: https://fcviitorul.ro

Gheorghe Hagi considera ca arbitrajul lui Istvan Kovacs in meciul cu Astra Giurgiu a influentat rezultat final, 3-0 pentru gazde.

“De ce sa uitam aceasta seara? E fotbal se intampla. Ce sa vorbim despre arbitraj? E de ajuns ca in minutul 1 capitanul echipei a luat galben. Mai avea putin si lua rosu. De ce? Apoi am luat acea eliminare care a fost sau n-a fost, nu stiu. Sunt decizii importante care probabil au influentat aspectul jocului cu toate. Sunt mici detalii care cateodata fac multe. Si daca respiram luam cartonas galben, poate gresesc eu, dar si noi suntem oameni, muncim, alergam, dar sa fie totul echidistant”, a spus Hagi.

“Mai sunt trei meciuri, toate sunt vitale. Fiecare meci are istoria lui. Mai sunt noua puncte si vom vedea ce va fi”, a adaugat antrenorul celor de la Viitorul.

Astra a invins Viitorul, cu 3-0, prin golurile lui Begue si Alibec (2).

Cele doua echipe au facut schimb de locuri in clasament, cu Astra urcand pe patru in fata Viitorului la un punct diferenta.

Viitorul n-a mai castigat de la 4-1 cu Dinamo pe 1 decembrie 2018.Hagi acuza arbitrajul de la Giurgiu: “Sunt mici detalii care cateodata fac multe”