Viitorul Constanta

Gheorghe Hagi: “N-am ales banii. Era o oferta de 3-4 ori mai mare din Rusia”

Sursă foto: https://fcviitorul.ro

Ianis Hagi a semnat, vineri, cu Genk si va evolua direct in grupele Ligii Campionilor, iar Gheorghe Hagi spune ca aceasta este alegerea corecta pentru progresul tanarului jucator lansat de Viitorul Constanta.

“Cel mai important este ca jucatorul este fericit. Noi credem ca este o alegere corecta pentru progresul lui, o echipa care se lupta pentru castigarea campionatului, care joaca in Europa. Discutam cu Genk de foarte mult timp. Am discutat dinaintea Campionatului European. Antrenorul mi-a spus ca-l doreste foarte mult pe Ianis. Noi n-am ales banii. Vom vedea daca am ales corect. Era o oferta de 3-4 ori mai mare din Rusia”, a spus Hagi senior la Telekom Sport.

“Nu exista garantia ca Ianis va juca. Jucatorul a fost dorit si atat. Nu exista garantii. E dorinta, nu garntie. Viitorul si-a pastrat procente si dintr-un viitor transfer. Si Fiorentina va primi procente. Oferta nu s-a ridicat la pretentiile noastre financiare, dar asta e, nu a mai contat acest aspect”, a mai spus Gheorghe Hagi.

Genk l-a transferat vineri pe Ianis Hagi pentru opt milioane de euro, daca este sa ne luam dupa presa belgiana.

Contractul semnat de Ianis este valabil pana in 2024.



Gheorghe Hagi: “N-am ales banii. Era o oferta de 3-4 ori mai mare din Rusia”