Viitorul Constanta

Gheorghe Hagi s-a specializat in recuperat talente esuate

Despre unii jucatori se afirma in limbajul fotbalistic ca s-au nascut talent si au murit speranta. Este si cazul lui Gabi Iancu, lansat cu mare ambitie in fotbalul romanesc, dar care ulterior a intrat intr-un con de umbra.

Ultima oara la Dunarea Calarasi, echipa care a retrogradat la finalul sezonului de Liga 1, Iancu este dorit de Gheorghe Hagi inapoi la Viitorul.

“O sa vina la noi. Sper ca a inteles din toate greselile pe care le-a facut. E o mare oportunitate pentru el. Cred ca va fi un jucator important pentru noi. Eu il cunosc bine si merg pe ce cunosc eu. Vedem daca imi iese sau nu”, a spus Hagi la Digi Sport.

Iancu nu ar fi primul jucator pe care Hagi il recupereaza, cele mai recente exemple de jucatori repusi pe picioare de Viitorul fiind George Tucudean, ajuns golgeter in Liga 1 cu CFR Cluj, si brazilianul Rivaldinho.

In alta ordine de idei, antrenorul si patronul de la Viitorul a mai spus ca strainii vor veni la echipa sa doar pentru a juca titulari, nu sa stea rezerve.

Despre fundasul lateral olandez Bradley de Nooijer fostul international a declarat ca va pleca doar in strainatate si numai dupa incheierea campaniei in cupele europene.

“Va pleca daca va avea o oferta foarte buna de afara. Daca nu, va ramane cu noi. Asa am inteles de la el si impresarul lui”, a mai spus Hagi.

De Nooijer este dorit in Liga 1 de FCSB.



Gheorghe Hagi s-a specializat in recuperat talente esuate