Viitorul Constanta

Gheorghe Hagi: “Obligatia noastra nu e sa fim campioni”

Gheorghe Hagi s-a declarat multumit de rezultatele din ultima perioada si are incredere ca jucatorii sai vor realiza surpriza in acest sezon de Liga 1.

“Ne-a interesat foarte tare rezultat si de acum inainte ne intereseaza doar rezultatele, sa ne batem pentru puncte si abia apoi cat de bine jucam. In prima repriza am avut rabdare, am stiut sa construm, ne-am creat ocazii. N-ai cum sa nu fii multumit de echipa in prima repriza. Apoi intrebari, n-am cum sa nu-mi pun intrebari. Fiecare a vrut sa iasa in evidenta, s-a jucat individual si nu am mai aratat a echipa”, a spus Hagi dupa meciul cu Pandurii din etapa a 23-a.

“Sunt fericit si n-am cum sa ascund acest lucru. Sunt sapte victorii la rand cu jucatori tineri, facem fata si privim inainte cu incredere si curaj. Suntem buni si speram sa fim umili, modesti si sa ne batem cu toate echipele. Nicio echipa n-a aratat ca este mai buna decat noi. Am capatat experienta fata de playoff-ul de anul trecut”, a adaugat Hagi.

Obiectivul: formarea de jucatori

“Putem face o surpriza mare sa ajungem in primele trei. Ar fi o performanta istorica, incredibila pentru noi, un club mic, in formare. Nu trebuie sa avem presiune, pentru ca obiectivul nostru este sa formam jucatori. Am format 33 de jucatori in 4-5 ani de Liga 1, acesta e rolul nostru. Obligatia noastra nu e sa fim campioni, ci sa dam jucatori. Jucam un fotbal bun, credem in ce facem, le va fi greu tuturor echipelor care joaca impotriva noastra”, a mai spus antrenorul si patronul celor de la Viitorul.



Gheorghe Hagi: “Obligatia noastra nu e sa fim campioni”