Viitorul Constanta

Gheorghe Hagi, mesaj pentru patronul lui PAOK: ”ll asigur de respectul meu”

Sursă foto: https://fcviitorul.ro

Ivan Savvidis, patronul clubului PAOK Salonic, l-a amenintat pe Gheorghe Hagi cu actionarea in judecata, dupa ce fostul nostru mare international l-a numit ”pistolar”.

"Am dorit să am o reacţie doar faţă de declaraţiile antrenorului Răzvan Lucescu, pentru că este vorba despre o întreagă generaţie care a reuşit o performanţă extraordinară, nu doar de 5-6 jucători.

"Îl asigur pe patronul clubului PAOK, Ivan Savvidis, de respectul şi aprecierea mea, ştiu ce înseamnă să susţii financiar un club care face performanţă si îi urez succes în confinuare", se arata in comunicatul lui Gheorghe Hagi.

Gheorghe Hagi a avut o disputa de la distanta cu Razvan Lucescu pe subiectul generatiei de la tineret.

"Unii inghit in sec. Baietii astia au ajuns atat de departe, au valoare, bravo lor. Sunt o generatie, apropo de ce a zis Razvan (n.a. - Lucescu) ca nu e o generatie. Nu e adevarat! Poate nu stie el ce inseamna o generatie si a gresit flagrant fata de acesti copii", a spus Hagi la Telekom Sport.

"Probabil nu-i convinge. Acesti copii inseamna o generatie. Sa se duca in Grecia la pistolarul lui acolo. A zis ca nu este o generatie, ceea ce e grav. A facut o greseala mare, grava sa nu recunosti o generatie. El nu este obisnuit cu o generatie, e obisnuit cu pistolarii si ce mai e pe acolo pe la ei. Taica-su stie foarte bine cum se construieste o generatie, el nu stie. Critica fotbalul romanesc. Sa vina sa munceasca sa ajute fotbalul romanesc", a mai spus Hagi.



Gheorghe Hagi, mesaj pentru patronul lui PAOK: ”ll asigur de respectul meu”